Vacature Bestuurssecretaresse

13 mei 2024

 

Wil jij werken bij een gerenommeerd adviesbureau in de zorgsector? En samen met je collega secretaresse een team van organisatieadviseurs ondersteunen bij hun adviespraktijk? Wil jij ons visitekaartje zijn en zorgvuldig contacten met opdrachtgevers onderhouden?


Je bent een belangrijke pijler van het bureau door samen met je collega onze adviseurs een hoog niveau van ondersteuning te bieden. Daartoe draag je niet alleen bij aan de uitvoering, maar zorg je ook voor verbetering en ontwikkeling van (werk)processen waar dat mogelijk is. Het takenpakket is breed en afwisselend.

 

Adviseurs en secretaresses vormen een hechte groep, waarin ruimte is voor professionele ontwikkeling en aandacht is voor elkaar. Samen goed werk leveren én samen ontspannen. Samen werken op basis van onze kernwaarden verbonden aan de zorg, secuur in de relatie, bedreven in het vak.

 

Ben jij servicegericht en lever je graag kwaliteit? Houd je van een breed takenpakket en kun je je werkzaamheden zelfstandig organiseren en uitvoeren? Dan ben je van harte welkom in ons midden.

 

Voor de inhoud van de vacature zie onderstaand document.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Steven Seyffert of Helen van Tol (073 6124545)


Documenten
20240327 Vacaturetekst Bestuurssecretaresse

Gerelateerde links
Steven Seyffert
Helen van Tol


Inschrijven nieuwsbrief