Workshop MOED

10 jan 2017

De secretaressen van ons bureau hebben eind 2016 een ontmoetingsmiddag georganiseerd voor een twintigtal secretaressen van onze opdrachtgevers. De workshop vond plaats in het Brabants Historisch Informatiecentrum van 's-Hertogenbosch, vlakbij dev.


Tijdens deze middag werd een inspirerende en leuke workshop verzorgd door Pauline Hoek van de Assepoester Academie. Het thema was MOED. Dit in aansluiting op het jubileumjaar van dev in 2015 en onze bureaupublicatie MOED. Tijdens deze workshop werd dit niet zo makkelijk te vatten thema verkend aan de hand van sprookjesverhalen. Ook werd met elkaar van gedachten gewisseld of en hoe MOED een rol speelt in het vak van secretaresse. Moed, overmoed, blijmoedig, het kwam allemaal langs in de verhalen van de deelnemers. Al met al een boeiende en gezellige middag die leuke inzichten opleverde.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de middag afgesloten en kon iedereen nog verder met elkaar kennismaken. Het was een mooie middag, bijzonder thema dat tot nadenken aanzet en erg leuk om elkaar op zo'n mooie plek te ontmoeten.
Ook de reacties naderhand bevestigen ons: zo'n ontmoetingsmiddag gaan we nog eens herhalen.


Gerelateerde links
Publicatie MOED

Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief