Word jij onze nieuwe collega?

30 jan 2019

Het team van dev organisatieadviseurs is op zoek naar een innovatieve senior organisatieadviseur. Wij zijn een adviesbureau voor bestuurders, professionals en managers in de zorg. Wij ondersteunen hen bij complexe samenwerkings-, besturings- en organisatievraagstukken. Opdrachten voeren wij deels samen, deels alleen uit en wij hechten aan het blijven leren en ontwikkelen met elkaar.

Synergie, inspiratie en per saldo energiebalans zijn voor mij de ultieme maatstaf van collegiaal werken aan een gezamenlijke onderneming. Kosten of geven we elkaar energie? Wat levert dat ons en de klant op? Na 24 jaar is de balans nog steeds heel positief!
dr. ir. G. (Guus) de Vries
Ik werk graag bij DEV vanwege ons gemeenschappelijke plezier om de inhoud van vraagstukken écht te doorgronden en de vanzelfsprekendheid waarmee we daarin met elkaar meedenken.
drs. R.G.E. (Robert) Paquay
Samen DEV zijn, dat gaat over samen ondernemen en mooie opdrachten doen in de zorg, waarbij we elkaar scherp houden.
drs. H.M.A. (Helen) van Tol MBA
DEV is voor mij: een geweldig team met oprechte aandacht voor elkaar, voor het vak en voor onze klanten.
ir. H. (Hemmo) Huijsmans
Een schot in de roos, dat was mijn reactie toen ik mijn collega’s ontmoette: professioneel, veel onderlinge support en fijne mensen.
ir. F. (Frans) Spijkers
Sinds 2009 maak ik met groot genoegen deel uit van DEV en nu ga ik promoveren op het onderwerp Bestuurlijke continuïteit. Ook dat kan binnen DEV!
drs. J.T.M.F. (Hanneke) Beijer
Geïnspireerd door ons team en door onze opdrachtgevers kan ik bij DEV het beste in mezelf naar boven halen. Dat zet ik met liefde in voor goed georganiseerde gezondheidszorg.
drs. M.L. (Maartje) Op de Coul


Ons team telt zeven adviseurs met een sterk ontwikkeld inhoudelijk vakmanschap. Jij voelt je thuis in dit gezelschap en hebt de ambitie om als inkomend partner jezelf en ons bureau verder te ontwikkelen. Net als wij ben je verbonden aan de zorg, secuur in de relatie en bedreven in het vak.

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via 073-6124545 of bureau@devoa.nl.


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief