Word jij onze nieuwe collega?

16 mei 2019

Het team van dev organisatieadviseurs is op zoek naar een innovatieve senior organisatieadviseur. Wij zijn een adviesbureau voor bestuurders, professionals en managers in de zorg. Wij ondersteunen hen bij complexe samenwerkings-, besturings- en organisatievraagstukken. Opdrachten voeren wij deels samen, deels alleen uit en wij hechten aan het blijven leren en ontwikkelen met elkaar.


Ons team telt zeven adviseurs met een sterk ontwikkeld inhoudelijk vakmanschap. Jij voelt je thuis in dit gezelschap en hebt de ambitie om als inkomend partner jezelf en ons bureau verder te ontwikkelen. Net als wij ben je verbonden aan de zorg, secuur in de relatie en bedreven in het vak.

 

De search en selectie voor deze positie is exclusief uitbesteed aan Dicke Röell Breedveld. Een uitgebreid profiel tref je onderstaand aan.

 

Richt je CV en motivatie per e-mail aan drs. Barbara Röell (info@drbgroep.nl) en neem bij vragen contact met haar op via tel. 070-3617009.


Documenten
Functieprofiel senior organisatieadviseur DamhuisElshoutVerschure (dev)

Gerelateerde links
Contact drs. Barbara Röell

Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Er is nog ruimte voor twee deelnemers aan de training mediationvaardigheden voor zorgbestuurders op 29 en 30 augustus. Klik hier voor meer informatie.