Afbeelding

Jubileumsymposium Moed in kader van 25-jarig bestaan van ons bureau

2 feb 2016

Op 1 oktober jongstleden vond het jubileumsymposium MOED plaats in de Statenzaal van Het Noordbrabants Museum. Wij vierden ons 25-jarig bestaan als DamhuisElshoutVerschure organisatieadviseurs. Het symposium heeft interessante bijdragen opgeleverd van sprekers en bestuurders die geïnterviewd zijn. Deze informatie kunt u vinden op onze website in de vorm van mooie teksten en videomateriaal. In vervolg op dit symposium hebben wij onze 13e bureaupublicatie uitgebracht over ditzelfde thema, een aantrekkelijk en lezenswaardig boekje als u over dit thema wilt reflecteren.


In spannende tijden wordt moed gevraagd. De zorgsector heeft momenteel te maken met grote uitdagingen en ingrijpende veranderingen. Dat vraagt moed van managers, van professionals, van toezichthouders en vooral ook van bestuurders.

Maar wat is nu eigenlijk moed? En hoe kom je tot moedig gedrag? Wij gaan in ons 25-jarig jubileumjaar op onderzoek uit. Interviews met bestuurders, een symposium met aansprekende inleiders, gesprekken met elkaar en met onze klanten, resulteren in deze publicatie.

Moed, zo leert onze verkenning, is vooral iets wat persoonlijk en situationeel bepaald is. Maar wel met een morele, maatschappelijke dimensie en relevantie. De bureaupublicatie biedt de lezer stof tot nadenken: inzichten, overpeinzingen en bewustwording rond een thema dat zich meestal ophoudt in het onbewuste en 'onbesprokene'. Maar wel een thema dat het verschil maakt als het erop aankomt. Moed, in de juiste vorm, op het juiste moment en met het gewenste resultaat. Daar zijn wij naar op zoek.


Gerelateerde links
Jubileumsymposium Moed
Bureaupublicatie Moed

Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief